Saturday, 22 September 2007

Rasistisen vihapuheen linnakkeet

Olen harkitsemassa blogini siirtämistä suojatummalle saitille. On masentavaa palata tänne ja löytää joka kerta kommenteista rasistista vihapuhetta pursuavia epärelevantteja purkauksia. Niiden kirjoittaja spämmää ihmisten blogeja sadoilla eri tunnuksilla. Saatuaan jostain porttikiellon yhdellä salanimellä hän luo aina uuden. Hänellä tuntuu olevan yhden miehen pyhä sota maamme "monikulttuurisuususkovaisia" vastaan. "Monikulttuurisuususkovainen" on hänelle kuka tahansa, joka on tekemisissä Suomessa asuvien maahanmuuttajien kanssa tai ilmaisee kiinnostusta Suomen ulkopuolisiin kulttuureihin. Ja hänellä on aikaa ja rahaa värkätä satoja blogeja, häiritä hänelle tuntemattomien ihmisten sivuja järjettömällä hysteriallaan, jonka edessä Freud olisi joutunut luomaan aivan toisen kaliiberin teorian. Kutsua tätä hysteriaa "akkamaiseksi" olisi suuri loukkaus maamme naisenemmistöä kohtaan.

Jokainen Seppo Lehdon Blogspotissa julkaisema "mielipidekirjoitus", joissa hän heittää scheissea nimeltä mainittujen ihmisten niskaan, on törkeästi näiden ihmisten kunniaa loukkaavaa ja antaisi aiheen viedä kunnianloukkaussyytteen oikeuteen. Lehto pelaa likaista peliä hyökkäämällä ihmisten kimppuun suoraan puskasta. Hänen lukutaitonsa ei riitä niiden blogien lukemiseen, joita hän "kommentoi", vaan hän vain käyttää toisten sivuja oman autistisen paskapuheensa levittämiseen.

Mietin vakavasti, kuinka tälle maalle käy seuraavina vuosikymmeninä. Monikulttuurisuus ja monikielisyys ei ole Suomessa "monikulttuurisuususkovaisten" tänne väen vängällä tuoma etninen piriste, vaan poliittis-taloudellinen välttämättömyys. Me asumme Euroopan umpisuolessa ja me tulemme kuolemaan nälkään ja sukupuuttoon, jos aiomme pitää "Suomen suomalaisilla". Kaikki tulevaisuuden menestys riippuu talouselämän monikulttuurisesta lukutaidosta ja poliittisten päättäjien tahdosta katsoa kohti tulevaisuutta, ei kohti mytologista menneisyyttä, jossa puukko puhui enemmän kuin kaikki sanat yhteensä.

Olen taipumassa ajattelemaan, että äänekäs rasistis-natsihenkinen sodankäynti on merkki ihmisen torjutusta olemuspuolesta, jonka juuret ovat aina seksuaaliset. Miksi siis natseilla ei nykymaailmassa koskaan käy flaksi naisten keskuudessa? Miksi natsit viihtyvät parhaiten poikaporukoissa? Ja miksi emme pysty suoralta kädeltä mainitsemaan tässäkään maassa yhtään naispuolista maahanmuuttajien vihaajaa, heteroa tai lesboa, joka tekisi vihastaan itselleen työtä vastaavan toimenkuvan?

Vihan, pelon ja ahdistuksen politiikka sulkee kaiken inhimillisen ulkopuolelleen, kuten voitte lukea Lehdon tälle sivustolle postittamista "kommenteista". Jos annamme tällaisten ihmisten meuhkata vapaasti keskuudessamme, jos kohautamme olkapäitämme ja lakaisemme heidän vihansa maton alle toivoen salaa, että he päätyisivät joku päivä suljetulle osastolle, se merkitsee vihreää korttia avoimelle muukalaisvihalle ja rasismille.

3 comments:

Pictures of muhammed cartoon contest said...

Karikatyyrikisa alkanut

http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com

More prophet Muhammed caricatyres from this blog

http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com

Take part to anti prophet pedofile Muhammed caricatyre contest in Finland

There are good eatable pig prices for winners;)

Finn people think that all muslims fuck alike prophet Muhammed with pigs. Is it true?

Olemme sananvapauden rajoja tutkiva yhteisö. Siksi julkaisemme e-mailiimme tulleet pilakuvat mm. profeetta Muhammedista.

Karikatyyrikisa on yhdenvertainen kaikille olit sitten neekeri, somali, suomalainen, valtionsyyttäjä, lehtineekeri tai koululainen Tervetuloa profeetta Muhammed pilakuvakisaan.

Tämä blogi on luvattu linkittää eteenpäin

http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com

sivustolle.

Joten siellä lisää asiaa;) Let`s hope so;)

Greetings from Finland http://mika-illman.blogspot.com
ja

http://thors-astrid.blogspot.com

Neekerit palautettava Afrikkaan kuten muutkin musulmaanit sinne mistä ovat tulleetkin

Europarlamenttivaalit 2009 Suomi suomalaisille said...

Allah and it`s prophet Muhammed were animal lovers? ;)

Greetings from Finland to all muslims who think that they can lie and declare their islamistic filthy divine lies to us telling us that it is their right:

Do you know there is a competion as "anti prophet muhammed cartoon contest" in Finland

Do you join in to this caricatyre anti prophet muhammed contest?

There is even blog http://prophet-muhammed-cartoon-contest.blogspot.com/
“Pictures of prophet Muhammed Cartoon Contest in Finland"

Give your points into comments, where you you can see the prophet muhammed fucking miss pig. There is a blog who advertise this contest:

We wait more caricatyres of prophet Muhammed ;)

Main page to this "Anti prophet Muhammed Cartoon Contest" is
http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com/


Send your "Anti prophet Muhammed caricatyre pictures" to this e-mail: muhammed.cartoon.contest(at)gmail.com

Anonymous said...

Iqr p elj c free porn, sex. Azk n, zfn fxsrvh|bje xsxnstx u zx wd.